Hoi ik ben Remi!

Hoi ik ben Remi!

verknipte picca

Hey jij, leuk dat je er bent en mijn eerste blog leest! Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Remi van Steenhuis, 15 jaar en doe de HAVO op een middelbare school in Enschede. Sporten? Dat vind ik ontzettend leuk ! Maar soms begrijp ik de reacties van mijn teamgenoten niet :S Mijn ouders zeggen dat dit door mijn uitdaging komt.

Afspreken met vriendjes doe ik niet zo vaak. Vaak ga ik uit school computeren en 1 of 2 keer in de week ga ik naar de zorgboederij. Dit vond ik altijd superleuk maar ik doe hier altijd hetzelfde. Graag wil ik net zoals mijn neefjes en nichtjes een bijbaan en geld verdienen om leuke dingen te doen. Maar op een of andere manier lukt het mij niet om een bijbaantje te vinden.

Op een dag hoorde ik over Unbrickable en ben daar langs geweest om te kijken. Dit lijkt mij een leuke bijbaan. Ik kan hier van alles doen, samen met anderen. Dan heb ik net als mijn klasgenoten een bijbaan. Binnenkort mag ik vier zaterdagen meehelpen. Als het goed gaat heb ik mijn eerste bijbaan!

Mijn ouders zeggen dat er ook andere jongens en meisjes met een uitdaging werken. Net als ik duurt het ze soms langer om iets nieuws te leren.  Volgens hun kan ik bij Unbrickable ook veel over mezelf leren.

Via dit blog houd ik jullie op de hoogte over mijn avonturen bij Unbrickable. Mijn eerste bijbaan, hartstikke spannend !

Unbrickable is een social enterprise, meer weten ? klik hier

Remi van Steenhuis

Remi van Steenhuis

Hoi, ik ben Remi en via deze blog vertel ik de avonturen die ik bij Unbrickable meemaak.

Remi van Steenhuis

Remi van Steenhuis

Hoi, ik ben Remi en via deze blog vertel ik de avonturen die ik bij Unbrickable meemaak.

Deel met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

2 Replies to “Hoi ik ben Remi!”

  1. Hoi Remi, leuk om je blog te lezen. Heel veel succes en plezier bij unbrickable! Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen! Groetjes Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish