Samen minder milieuvervuiling

Waarom doen we dit?

Wat is er nou beter dan de aarde doorgeven aan onze kinderen in goede staat? Als unBRICKable willen we goed zorgen voor de aarde en dus weinig van de materialen weg gooien en zoveel mogelijk hergebruiken.

Ons concept

Draag bij aan het zorgen voor impact, gebruik het zolang wilt geeft het terug en krijg xx % aan u aankoopbedrag terug en denk aan het milieu. We verlagen de impact op het milieu en ontvangt u een kleine vergoeding terug.

Buy

Koop bij ons een logo van uw bedrijf en straal met u bedrijf de kracht uit om samen impact te creëren.

Use

Gebruikt het logo zolang u wilt. Deel het met u collega’s en maak het onderwerp van de dag. Sta stil bij het mooie doel waarom u bij ons een logo kocht en ga op die kracht weer verder.

Bent u de kracht kwijt en wilt u het logo updaten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Recycle

Naast dit mooi sociale aspect zijn we ook circulair. Dit willen we ook graag met u als klant delen. Om te zorgen dat de logo kunstwerken niet bij het afval wordt gegooid recycle we het.

Provit

Dit houdt in dat wanneer u uw logo niet meer kan gebruiken, u XX-bedrag van uw aanschafprijs terugkrijgt. Zo kunnen wij de gebruikte lego recyclen en zorgen we samen voor het milieu.

Samen minder milieuvervuiling

ondek op welke manier we ons afval nog meer reduceren

Je kan als klant kiezen voor het maken van uw logo (of huistijl) uit “mindere” bouwsteentjes en materialen. De bouwsteentjes en materialen wat we echt niet kunnen gebruiken om een logo (of huistijl) project te maken recyclen we hierdoor komt ons afal percentage bijna op 0.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn