Door onze ervaring zien wij dat jongeren met onder andere autisme weinig kans heben op een bijbaan, na het ontgroeien van de zorgboederij. Hierdoor stagneert de sociale en werkgerelateerde ontwikkeling, waardoor ze niet meekomen met leeftijdsgenoten. Dit leid tot isolement, depressie en afstand tot de arbeidsmarkt op latere leeftijd. Bij unBRICKable is het doel preventief, deze jongeren middels een bijbaantje (met loon) in teamverband deze vaardigheden te laten ontwikkelen.

Onze werknemers?

Dit zijn jongeren (13 – 20 jaar) en volwassen (30+jaar) met een uitdaging in combinatie met “normale jongeren/volwassen. waarbij ongeveer een 50/50 verdeling is.

Activiteiten

Verwerking lego

dit zijn veel verschillende activiteiten op diverse niveaus zoals het uitzoeken op (category, item, kleur), controleren, tellen en digitaliseren van de LEGO

Magazijn beheer

Bij magazijnbeheer worden alle items op de juiste locatie gelegd. Daarnaast worden nieuwe items geregistreerd en kwaliteits controles uitgevoerd.

Verwerking orders

Bij het uitvoeren van deze activiteit worden de bestelde items opgezocht en daarna ingepakt en gereedgemaakt voor verzending.

Klanten service

Software / ICT

Marketing / trends

Inkoop / verkoop

overige

Bij unBRICKable kijken we eerst naar wat de jongeren wel kunnen. Hoe wij hun talenten kunnen inpassen in ons bedrijf. Daar waar nodig bieden zorg aan op sociale en werk gerelateerde punten.

ULTIEME DOEL

Onze samenwerkingen

Met de volgende bedrijven/instanties werken we samen om onze missie te halen. Hiervoor willen wij hun ook ontzettend erg bedanken!