DE MISSIE

Specifiek op de jongeren

De omgeving van de jongeren speelt ook een grote rol in het geheel. Bijvoorbeeld uit welk milieu kom je wat zijn jou waarden en normen, hoe is je thuissituatie. Hoe gaat het op school, vrienden etc. Dit zijn dagelijkse onderwerpen die spelen bij de jongeren. Al deze dingen hebben ook invloed op je zelf. Wanneer ze bij ons werken hebben we wekelijks een gesprekje hoe het gaat. Daarbij zullen deze punten ook naar voren komen.

omgeving@3x
Samenwerken@3x

Samenwerken

Door het combineren van de jongeren met en zonder een uitdaging in hetzelfde teams (moeten) ze samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. In ieder team zit een jongere die de hoofdverantwoordelijkheden heeft over een bepaalde tak en deelt verantwoordelijkheden met de teamembers zodat ze samen tot het einddoel komen.

Uit ervaring zien wij nu dat het combineren van deze jongeren voor iedereen een positief effect heeft. Voor de een heeft het een stabiliserend en lerend effect terwijl het voor de ander juist een sociaal karakter en vorm van eigenwaarde met zich meebrengt. Dit alles zorgt voor een impact first benadering die goed werk. De achterliggende gedachte is: als team werk je samen aan het doel, zorgen dat unBRICKable gezond is en we steeds meer jongeren kunnen helpen. 

Jou vaardigheden

We kijken naar wat je kunt wat je talenten zijn en hoe we die voor het bedrijf kunnen inzetten! Daarnaast kijken we naar wat je wilt ontwikkelen en dat alles wordt gebruikt om het doelenplan op te stellen we kijken per persoon wat hij/zij nodig heeft.

De vaardigheden die je wilt ontwikkelen, die wilt leren passen we aan naast de werkzaamheden binnen unBRICKable. Voorbeeld van je school/opleiding koppelen aan een onderdeel van het bedrijf.

vaardigheden@3x
ontwikkelpunten@3x

Jou ontwikkelpunten

Het belangrijkste is dat je je zelf lekker in je vel zit. Hiervoor moet je wel weten. Wie ben ik, wat wil ik, wat wil ik bereiken, waar ligt je kwaliteit en zwakte. Wanneer je dit weet zit je zelfverzekerder in je vel en is het goed voor je ontwikkeling proces

Voor de sociale ontwikkelpunten gaan we bezig met:

  • Communicatievaardigheden ontwikkelen.
  • Samenwerken met elkaar,
  • Elkaar helpen met werkzaamheden
  • Vragen stellen aan elkaar
  • Werkzaamheden uitleggen aan andere werknemers
  • Voor je zelf op komen, met vragen komen, ideeën en oplossingen aandragen
  • Feedback ontvangen en geven

Deze punten vinden wij belangrijk om met elkaar om te gaan, hierdoor worden ze commutatie sterker en worden zelfverzekerder.

Contact

Wilt u meer informatie dan kunt u kijken op onze flyer (hieronder te downloaden) of een mail sturen naar Elisabeth@unbrickable.info